Jak zablokovat někoho na Snapchatu

Snapchat je sociální síť, která nejlépe odráží nejběžnější konverzace tváří v tvář. Lze na něj pohlížet přes hranolu vzácných okamžiků, jako je cestování, konverzace, oslavy, rodinné okamžiky ... Nebo jako každodenní akce, které mají krátké trvání a stávají se vzpomínkami.




Snapchat je sociální síť, která nejlépe odráží nejběžnější konverzace „tváří v tvář“. Lze na něj pohlížet přes hranolu vzácných okamžiků, jako je cestování, konverzace, oslavy, rodinné okamžiky… Nebo jako každodenní akce, které mají krátké trvání a stávají se vzpomínkami. Životní okamžiky se stávají pouhým Přichytit - který zmizí. Přicházejí k nám přirozeně, stejně jako rádi používají tuto aplikaci.



Aplikace Snapchat pro sdílení multimediálního obsahu, která brzy po přečtení zmizí, má špatnou pověst. Je to kvůli převládajícímu světovému názoru, který slouží pouze k výměně provokativních fotografií. Stejně jako ostatní služby je podstatou fotografování nebo natáčení krátkého videoklipu (10 sekund). Svůj obsah můžete sdílet s přáteli, aby byl obsah po otevření viditelný pouze jednou. Můžete pořídit snímek s krátkým záznamem a videozáznam dlouhým stisknutím kruhu, který je ve spodní části panelu.

Po vytvoření obsahu můžete psát text nebo na něj něco kreslit. Nakonec určete dobu trvání obsahu, což znamená, že jakmile váš přítel tento obsah otevře, už jej nebude moci znovu zobrazit. Klikněte na šipku a vyberte příjemce a obsah se odešle příjemci. Dále je na nich, kdy otevřou obsah a zda poskytne odpovědi na váš Snapchat.



Snapchat, stejně jako většina ostatních aplikací pro sociální média, nabízí snadnou funkci blokování každého, kdo vás otravuje. A je to užitečná volba, zvláště pokud vás mnoho lidí otravuje a se kterými byste nechtěli sdílet ani přijímat žádný druh obsahu.

Pokud vás zajímá, jakým způsobem můžete někoho zablokovat v Snapchatu…

Zde je návod, jak někoho zablokovat na Snapchatu

  1. Prvním krokem je otevření aplikace Snapchat v telefonu. Možnost blokování je možná pouze aplikací Snapchat, nikoli webem.
  2. V pravém dolním rohu obrazovky v aplikaci Snapchat je rozevírací nabídka. Po kliknutí na toto tlačítko se otevře seznam přátel.
  3. Procházením seznamu přátel můžete najít a vybrat osobu, kterou chcete zablokovat.
  4. Kliknutím na jméno přítele, kterého chcete zablokovat, se zobrazí tři možnosti. Na zařízeních iOS i Android je třetí možností „Blokovat“. Kliknutím na tlačítko Blokovat otravnou osobu zablokujete.
  5. Po návratu do seznamu přátel uvidíte, že osoba, kterou jste zablokovali, má nad jejím jménem velkou červenou ikonu ZAMČENO.
Jak zablokovat někoho na snapchatu
Přes: snapchat.com

Uživatel Snapchatu má však právo přidat do vašeho seznamu kontaktů, i když o takových akcích nevíte. Pokud nevíte, kam přidá, nebo s nimi jednoduše nechcete sdílet fotografie, můžete tuto osobu také zablokovat. Udržujte svou historii Snapchatu v soukromí pomocí několika přímých a efektivních kroků.



Jak zablokovat uživatele, který se k vám připojil

1 krok : Když obdržíte oznámení, že vás někdo chce přidat do svého seznamu kontaktů, vyberte možnost Přidal jsem.

2 Krok : Přejít na souhrnný seznam a najít jméno osoby.

3 Krok : Jakmile najdete jméno této osoby, dotkněte se ikony ozubeného kola, která se zobrazí na pravé straně jména.

4 Krok : Klikněte na možnost blokování a zadržte tuto osobu, abyste mohli odeslat další snímky nebo zobrazit vaši historii.

Další čtení : Jak víte, že vás někdo zablokoval na Snapchatu? ?

Lidé nebudou dostávat oznámení, která jsou již na vašem seznamu blokovaných. Pochopí, že jste je zablokovali, když zkontrolují jejich seznam kontaktů - vaše jméno se tam neobjeví. Jakmile někoho zablokujete, vaše aktivita přestane ukazovat sílu druhé osoby.

profil troud

Snapchat uchovává historii všech jednotlivců, kteří byli zablokováni, což může být užitečná funkce pro opravu chyb ... Úplný seznam jednotlivců, kteří byli zablokováni Snapchatem, s časem, který je k dispozici v konfiguračním panelu. Je to užitečný nástroj, pokud chcete odemknout některé ze svých kontaktů nebo omylem zablokoval přítele.

Seznam blokovaných kontaktů zobrazíte klepnutím na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu vašeho profilu. Zobrazí se rozevírací nabídka. Přejděte na Akce účtu a vyberte Zamčeno. Tímto způsobem uvidíte seznam všech blokovaných uživatelů Snapchatu. Stisknutím tlačítka X, které okamžitě odblokuje lidi a umožní jim znovu odeslat texty a obrázky.